Leiden, laat je horen!

Wist je dat in Leiden maar 2 skateparken zijn en dat die samen net zo groot zijn als als 1 tiende deel van een voetbalveld? Dat lijkt natuurlijk nergens op! Vertel waarom volgens jou een groot centraal skatepark moeten komen in Leiden? Overtuig de gemeente! 

In augustus en september kon je de petitie tekenen voor 1 groot urban sportpark in Leiden en 1065 mensen hebben dat gedaan! Inmiddels is deze petitie overhandigd aan de gemeente als bijlage van een organisatieplan. Nieuwsgierig naar alle handtekeningen? Check ze allemaal!


Waarom vind jij dat Leiden een groot centraal urban sportpark moet krijgen?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

K.
3 jaar geleden

Beginnend skateboarder. Ik zie, zelf met mijn geringe ervaring, dat de stad Leiden een beroerd aanbod voor skateboarders (en andere urban sports) heeft. Al helemaal vergeleken met andere dorpen of steden!

Chris Montgomery
3 jaar geleden

Leiden must look forward and not be left behind by all the other main Cities in The Netherlands in support and development of urban sports.

Daan van der Kolk
3 jaar geleden

Als skateboarder (20) die al aardig wat jaren actief is in de Leidse skatescene kan ik de behoefte aan een nieuw skatepark niet anders dan bevestigen.