Dit zijn wij

Met een groep van 12 urban sporters uit Leiden zijn we dit initiatief begonnen. Hieronder tref je onze 3 woordvoerders aan. 

Clara Bik

"In 1996 ben ik verhuisd naar Leiden, omdat ik hier ging studeren. Twintig jaar geleden toen ik de wereld rondreisde, heb ik kennisgemaakt met skateboarden en vandaag de dag ben ik naast mijn werk aan de universiteit er dagelijks mee bezig. Mijn echtgenoot runt namelijk een skateshop in Oegstgeest. Wij verzorgen bovendien skateboardessen aan jongeren en volwassenen uit de gehele bollenstreek. Hiernaast organiseren wij skateboardclinics voor o.a. scholen en de jeugdgevangenis in Sassenheim. Onze 2 kinderen zijn ook enthousiaste skateboarders en ik vind het ontzettend belangrijk dat zij samen met alle urban sporters uit de regio hun grenzen leren verleggen, zelfvertrouwen kweken, waardoor zij niet alleen zichzelf, maar ook anderen beter leren kennen. Een groot centraal urban sportpark zal hierbij helpen!"

Neem contact op met Clara

Daan van der Kolk

"Het grootste deel van mijn leven woon ik al in Leiden. Hoewel ik geen scholier meer ben, maar student, is mijn passie voor urban sports en in het bijzonder skateboarden, niet veranderd. Dankzij de skateparken in Leiden heb ik veel mensen leren kennen en duurzame vriendschappen opgebouwd.

Iedereen die bekend is met deze wereld, zal kunnen bevestigen dat deze veel moois mee kan brengen. Juist daarom zet ik mij in voor een nieuw Leids urban sportpark. Zodat nóg meer mensen de kansen krijgen om de urban sports levensstijl te ervaren."

 

Neem contact op met Daan

Didier Bolk

"Geboren en getogen in Leiden is mijn passie voor skateboarden 15 jaar geleden begonnen in de Merenwijk. Kort hierna begon de missie om mijn passie over te brengen op anderen door skateboardlessen, workshops en skatekampen te organiseren voor kinderen. Hiermee werd Pro Skaters geboren. In deze periode heb ik gemerkt dat de faciliteiten die Leiden te bieden heeft, niet voldoende zijn voor kinderen om zich verder te ontwikkelen en te blijven sporten. Een nieuw urban sportpark zal hier enorm aan gaan bijdragen."

 

Neem contact op met Didier