Dit zijn wij

Met een groep van 12 urban sporters uit Leiden zijn we SkateparkLeiden.nl begonnen. Wij maken ons hard voor 1 groot central urban sportpark in Leiden. Ook vertegenwoordigen wij de belangen van alle urban sporters in Leiden, dus heb je iets te melden of wil je iets weten. Hieronder vind je onze 3 woordvoerders van SkateparkLeiden.nl: 

Clara Bik

"Als Rotterdammer ben ik 1996 verhuisd naar Leiden, omdat ik hier ging studeren. Toen ik klaar was met mijn studie en de wereld rondreisde, kwam ik in aanraking met skateboarders en hun inspirerende manier van leven. Nog steeds ben ik naast mijn werk aan de Universiteit Leiden iedere dag bezig met skateboarden. Mijn man runt een skateshop in Oegstgeest en samen met hem en een aantal steengoede skatemeesters verzorgen we skateboardlessen en skateclinics in de Leidse regio. Samen met de Nederlandse Skateboard Federatie probeer ik skateboarden onder de aandacht te brengen bij verschillende gemeentes. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat jongeren zelf hun grenzen leren verleggen, zelfvertrouwen ontwikkelen waardoor zij niet alleen zichzelf, maar ook anderen beter leren kennen. Een groot centraal urban sportpark zal hierbij helpen!"

Neem contact op met Clara

Casper Chaudron

"Ik woon al 22 jaar in Leiden en skate er sinds mijn 15de. Het skatepark in de Merenwijk is jarenlang mijn vaste spot geweest, maar nu is het tijd voor een uitbreiding van de voorzieningen in de stad. Naast skaten ben ik ook afgestudeerd journalist en volg ik graag de lokale politiek." 

 

Neem contact op met Casper

Daan van der Kolk

"De wereld van urban sports heeft veel te bieden! Ik skateboard sinds mijn 11e. Inmiddels studeer ik, maar mijn passie voor urban sports en in het bijzonder skateboarden is gebleven. Door het skateboarden heb ik veel vriendschappen opgebouwd en veel geleerd. Iedereen die bekend is met de wereld van urban sports zal bevestigen dat deze veel moois te bieden heeft. Daarom zet ik mij al geruime tijd op verschillende manieren in voor urban sports. Zo was ik betrokken bij de bouw en het beheer van een indoor skatepark in Leiden, heb ik geruime tijd in een skateshop gewerkt en heb ik skateboardlessen gegeven. Daarnaast houd ik mij bezig met het behartigen van de belangen van de Leidse urban sporters. Dat doe ik onder meer door mij in te zetten voor de oprichting van een nieuw groot urban sports park in Leiden. Ik ben een enthousiast aanspreekpunt en leg graag de connectie tussen de urban sporters en (lokale) beleidsmakers en andere betrokkenen."

Neem contact op met Daan