In de media

Er is veel aandacht voor 1 centraal urban sportpark in Leiden. Dit plan wordt niet alleen gedragen door de initiatiefnemers, maar ook door de media en een ontzettend grote groep urban sporters uit Leiden en de regio. Iedereen is ervan overtuigd dat Leiden in groot centraal urban sportpark nodig heeft, zo’n faciliteit zal een grote aanwinst zijn voor de stad.

Radio

Daan, Didier en Clara zijn tweemaal aangeschoven bij de ‘Avond met Robbert’ op Sleutelstad FM. Iedere dinsdagavond praat Robbert Beurse en zijn verschillende sidekicks met mensen die iets bijzonders hebben te vertellen. Op 30 juni en op 15 september was er aandacht voor het Leids centraal urban sportpark.

Raadsvergadering

Op dinsdag 1 september heeft Clara ingesproken in de vergadering van de raadscommissie Onderwijs en Samenleving. Zij heeft in 5 minuten een samenvatting gegeven van bovenstaand plan en daar kwamen vanuit de raad veel positieve reacties!

Leidsch Dagblad

Naar aanleiding van het inspreken in de raadscommissie Onderwijs en Samenleving heeft het Leidsch Dagblad een artikel over het gewenste urban sportpark gepubliceerd. Een maand later stond nog een artikel in deze krant: 'Urban sportpark is een must voor Leidse steppers, skaters, runners en boulderaars'.

 

Sleutelstad Leiden

Op de website van Sleutelstad Leiden is het volgende artikel te lezen over het centrale urban sportpark in Leiden: 'Nieuw skatepark een stapje dichterbij: 'Daar vinden ze wel een potje voor''

Petitie

Via Skateparkleiden.nl kon een petitie worden ondertekend voor 1 groot centraal urban sportpark in Leiden. In totaal hebben in 2 maanden tijd 1062 mensen getekend voor 1 groot centraal urban sportpark in Leiden. Bekijk hier alle namen